Kurt Johnny Hæggernæs gjenvalgt som leder i Pensjonistpartiet

Kurt Johnny Hæggernæs, fra Askøy kommune, ble gjenvalgt som leder i Pensjonistpartiet. Valget skjedde på partiets landsmøte på Gardermoen 25.mai 2024.   

Hæggernæs har vært medlem i Pensjonistpartiet siden 2018, den gangen kom han fra Arbeiderpartiet. Allerede i 2020 ble han valgt som leder av Pensjonistpartiet og dette blir hans andre periode som leder.  

Hva er det viktigste sakene dere vil jobbe med fremover?

  • Nå skal vi bygge en robust organisasjon og blant annet sørge for at vi har partilag i alle fylker. Utover det handler det om å spre den gode politikken vår til folk i Norge.

Han sier at partiet nå vil jobbe strategisk frem mot storingsvalget i 2025.

  • Vi fikk dobbelt så mange stemmer i 2023 sammenlignet med 2019-valget. Fortsetter denne fremgangen har vi gode sjanser til å få inn en eller flere stortingsrepresentanter.

Pensjonistpartiet ligger i sentrum i det politiske landskapet og er blokkuavhengig.

  • Vi er særlig opptatt av kampen for minstepensjonistene og andre utsatte grupper, men når det er sagt arbeider vi for et samfunn som er bedre å leve i for alle.

Partiets nye styre består av Kurt Johnny Hæggernæs, Turid Olsen, Olav Halvor Megård, Per Kristian Dahl, Øyvind Fjellheim, Ida Mellesdal og Britt Hege Monsen Vestli

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen