PENSJONISTPARTIET SIER NEI TIL BOLIGSKATT

Hvor er magemålet? Pensjonister og eldre skal flås. Nå vil man ha boligskatt også.

Det pågår nå en heksejakt på Pensjonister Eldre og Uføre i dette landet. Det ser ut som om det ikke er grenser for hvor mye man kan vri ut denne gruppen med skatter og avgifter.

Nå vil også NHO av alle, også ha boligskatt.

Vi i pensjonistpartiet må si klart fra: Nå er det nok. Vi sier nei til boligskatt.

Hvor er magemålet? Finnes det ingen grenser for småligheter mot de som har minst fra før?

Minstepensjonister som har under 20.000 i måneden kan med forslaget fra Vedum og NHO (Arbeidsgiverorganisa-sjonen/Rikmannsfolket) bli pålagt enda en skatt om de er så uheldig å eie egen bolig. Og det for at rikingene skal slippe å betale skatt.

 

Vi sier nei takk.

Vi har mer enn nok med å få mat på bordet på grunn av høye matvarepriser, drivstoffpriser, renter for ikke å snakke om strømprisene.

Hadde det ikke vært for Kirens bymisjoner og Frelsesarmeen matutdeling, så hadde mange bukket under for lenge siden. 

Det er greit nok at vi fremdeles skriver april, men til NHO siste utspill: Dette var jo ikke en aprilspøk og vi må spørre: Hvor langt ned i gjørma skal dere trykke befolkningen?

Fælt nok å bli lurt av at det nå skulle være «vanlige folks tur» men dette tar kaka. Så glem det hele.

Vi i pensjonistpartiet sier nei takk til mere avgifter og spesielt skatt på bolig som mange har klart å skaffe seg med sparing, hardt arbeid og ikke minst dyre lån og renter.

Så til Vedum og NHO, takk som byr, men nei takk.


Hilsen Pensjonistpartiet i Norge


Kurt Johnny Hæggernæs

Partileder

5 hendelser på “Boligskatt”

 1. Vigdis Vjerknes

  Gikk litt fort i svingen der , helt greit, jeg forstod at du mente KirKens bymisjon. Savner sånne innlegg så kom med flere.

 2. Solveig Grønstøl

  Håper at det kommer frem ang. Pårørende til langtids pas. på sykehjem, når det gjelder mange forskj.ting der. Har ikke noe spes.her og nå å kommentere! Men vet av erfaring at det er mye her som kan diskuteres!!!

 3. Hakon L. Blandehoel

  Boligen er kjøpt for penger det allerede er betalt skatt av!
  En satsing på flere sykehjem burde være et «must» i folkerike kommuner, men det virker som bygging av boligblokker blir prioritert. Naturligvis vil innebyggere her bidra med skattepenger til kommunene, men det er viktig å ikke glemme at de som har bodd i kommunene i en årrekke har bidratt økonomisk til vekst.

  Desverre kan det virke som det offentlige ikke vil slippe private til, da de kan tjene penger på drift av sykehjem, som i mange tilfeller gir trivsel for brukerne. Kommunene bør heller se på behov fremfor politiske kjepphester!

 4. Thorbjørn Matsen

  Pensjonistpartiet bør prioritere/ markedsføre en total omveltning av sykehjem-/ helsehus-/ hjemmehjelptjenestene. Det holder ikke med mer penger. Har mange års erfaring som pårørende for mine foreldre. Det er systemfeil. Tjenestene er elendig organisert. Når ikke de pleietrengende bli betraktet som kunde, får de ikke de tjenestene de har betalt for og har krav på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen