Valget 2023 – Takk alle sammen og vel blåst !

Leder Pensjonistpartiet

I morgen kveld (11/09) får vi resultatet og dommen fra velgerne. Jeg vet at rundt omkring i landet sitter det hundrevis av tillitsvalget som dag etter dag, ja mange  uker etter uker har stått på stand, drevet dørbank og levert materiell i postkasser, alt for at PP skal komme inn i landets kommunestyrer.

Uansett hvordan resultatet blir er jeg stolt over dere alle. Jeg sitter med at akkurat ditt bidrag er det som gjør at vi denne gangen gjør vårt beste valg noen sinne i morgen.

Tusen takk til dere alle – dere er helt fantastisk og jeg er stolt av samtlige.


Med vennlig hilsen
Kurt Johnny Hæggernæs
Partileder Pensjonistpartiet

4 hendelser på “Valget 2023 – Takk alle sammen og vel blåst !”

 1. Ragnar Dahl

  Støttes, tenk på hva resultatet kunne ha blitt, foruten den famøse artikkelen i Aftenposten. Her bør vi fremmexsaken til PFU.

  Takk også til sentralstyret som har bidratt i vesentlig grad.

 2. Svein Otto Nilsen

  Kommune og fylkestingsvalget 2023 er over og dommen er klar.
  Det ble innvalgt 23 kommunestyrerepresentanter i Trøndelag og 21 i Innlandet. Dette utgjør 54 % av partiets totale antall kommunestyrerepresentanter på landsbasis (81 rep)
  Østfold fikk 10, Akershus 9, Agder 8, Rogaland 4, Vestland 3, Buskerud 2 og Troms 1.
  Pensjonistpartiet fikk innvalgt 9 fylkestingsrepresentanter.
  Trøndelag 2, Innlandet 2, Agder 1, Akershus 1, Buskerud 1, Vestland 1 og Østfold 1.
  Tallene er klare og partiet har en stor jobb å gjøre for å øke dette antallet ved valget 2027, men først er det et stortingsvalg i 2025.

  1. Rune Baklie

   Hei.
   Dette var »nyttig» informasjon for meg da jeg vurderer å melde meg inn. Men finner ingenting om ant mdl totalt i partiet. Ei heller om det er andre medlemmer fra Vestfold hvor jeg hører til?
   Regner ikke med at du er rett person(?) til å besvare denne henvendelsen, men det var i ditt innlegg jeg fant noen tall på hvordan partiet er representer med deltagelse i politiske landskapet.
   Apropos det.. jeg hadde ikke hørt om partiet før jeg postet et par frustrasjonsinnlegg ang pensjonistenes pævurkning på politikken het til lands. Da var det et tips å »oppsøke» dere å se på partiprogram mm.
   Har sett på dette, og føler vi er ganske samstemte.
   Men kunne vært interessant å vite den totale medlemmsmassen PP har. Det er jo ca. 1.3mill alderspensjonister i Norge!

 3. Gerd Knutsen

  Enig, sitter og blar gjennom sidene, merker meg å-programmet og resultatet i valget, men finner ikke mdlm’s tallet totalt og fordelt pr fylke.
  Har lyst til å melde meg inn, men synes det legges for mye vekt på ‘enker og enkemenn’, hva med oss vanlige dødelige som er ‘enestående’? Det er 1 million enslige både unge og eldre.
  Gerd Knutsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen