Infoskriv 5

Publisert av Tone Johannessen Coucheron den 10.06.20.

Kjære alle sammen! 😊

Mai 2020 har vært en måned som vi kommer til å huske! Ikke 1. mai tog, ikke 17. mai tog, og vi har vært veldig forsiktige med å treffe folk i alle langhelgene som vi hadde, pga helligdager.

Vi fikk ikke feiret vår 35 årsdagen til PP som var den 6. mai, så det må vi ta igjen!
Vi har hatt en vervekampanje gående, og de som ble vervet må vi få navn på, og navnet på verver. Husk de skal være betalende medlemmer.
Hvem har vervet flest?
Hvilket lokallag har fått flest nye medlemmer?

Jeg har hatt en periode med stor frustrasjon over websiden vår, og vi har hatt utfordringer med å flytte over domenet.  I skrivende stund er det en glede å meddele at den nye siden er på plass! 😊
Det er sikkert ting vi mangler på siden, men det meste er mulig å få til!
Så dette er en start, og siden kan nå bare bli bedre.

Vi har også tatt i bruk Styreweb, så nå kan vi begynne å kalle oss digitaliserte, i alle fall når vi også bruker Teams som møtearena. Pensjonistpartiet henger med i tiden. 😊

I helgen, på Landsstyremøtet, ble det valgt Ad Hoc utvalg, både for webside og sosiale medier, og det vil komme ut informasjon til alle på dette etter konstituerende møter i disse utvalgene.

Denne måneden har SST gjennomført 2 web møter, vi har hatt et «møte» for å øve på å logge på web møte. Vi jobber alle med å bli tryggere på denne arenaen. Det har tatt masse tid med hjemmesiden og Styreweb, så klart kunne vi satt bort alt til Styreweb, men da hadde kostnadene blitt mye høyere. Har bare brukt firma når det har vært nødvendig.

Ser noen lokallag og fylker har vært flinke i disse koronatider med å skrive både avisinnlegg og facebook-innlegg, og det er bra. Vi deler gjerne det som blir skrevet og legger det ut på hjemmesiden, og da er det også kjempeflott med et bilde som passer til, som dere har lov til å bruke. Bilder skaper også oppmerksomhet!

For at vi skal slippe til i riksmediene så må vi få gode meningsmålinger, men det ser ut som det er litt utfordrende for tiden. På noen meningsmålinger så tror jeg vi ikke er et alternativ en gang, fordi det ikke blir spurt velgere i vår aldersgruppe. Hvordan skal vi bli et reelt alternativ for folk flest? Hvordan kan vi få «gratis» velgere?

Vi må nå velgerne, vi må jobbe hardt for å komme på debattprogrammer på TV, for det er noe «alle» ser på. Jeg tror også at lokalavisene er mer verdt enn de store riksavisene! Den påstanden kan nok flere være uenig i, men hvilken avis kjøper folk flest? Er det Dagbladet, VG og Aftenposten? Nei, ikke hver dag i alle fall, men lokalavisene blir ofte lest fordi den abonnerer folk flest på, dvs den er i postkassa inntil 6 dager i uka. Derfor er lokalavisene en av det viktigste hjelpemiddel vi har.
Så skal vi ikke glemme sosiale medier, for vi må ikke undervurdere dette mediet.
Husk å legge ut bilder på sidene deres når dere har styremøter, medlemsmøter, stands, etc. Dette skaper engasjement. Del alle avisinnlegg dere får ute i media på de på sosiale medier. I tillegg, be alle som kan ”krype og gå” til å dele innleggene fra sidene deres.

Nå håper jeg alle begynner med møter igjen, og så smått har begynt å planlegge valgkampen, i alle fall de forberedelser som må gjøres. Nominasjonskomité må konstitueres i lagene, for de har en stor og viktig jobb foran seg.

Uttrykket blir vel feil i vår tid, med likestilling mellom kjønnene:

Rett mann på rett plass!
😊

 

Med vennlig hilsen                                                                       Hamar 10. 06. 2020

Tone Coucheron
Partileder