Alle trengs!

Alle trengs!

Publisert av Tone Johannessen Coucheron den 08.03.20.

Det er så flott å lese at pensjonistene begynner å samle seg, nå har mange fått nok! De ønsker folk på stortinget som vil tale deres sak og det er jeg helt enig i😊

 

For at vi skal få til å samle mest mulig pensjonister og uføre så trenger vi fylkeslag og lokallag i alle kriker og kroker. For å få til dette så trenger vi mange ildsjeler som kan være drivkraften i kriker og kroker. Vil du være med å bidra? Ikke nøl med å ta kontakt eller meld deg inn hos oss.

Vi i Pensjonistpartiet har en utfordring som ofte går igjen, jeg er medlem hos dere i Pensjonistforbundet. Mange tror de er medlemmer hos oss, men de er medlemmer av Pensjonistforbundet som er en organisasjon og ikke et politisk parti, de vil aldri kunne komme på stortinget for å kunne gjøre noe med pensjonistenes situasjon.

Vi har ikke mer enn tiden av veien for å klare å nå ut til nok velgere, vi jobber med enklere digitale løsninger for å møte fremtiden. Det gjelder web siden, regnskapsføring, medlemsregister etc. Vi skal være klare for stor innrykk!

Vi trenger mennesker med bakgrunn i alle yrker, alle sitter dere med kunnskap som kan deles. Og ikke minst trenger vi mennesker som har falt utenfor arbeidslivet som kan dele sin kunnskap om hvordan det er å falle utenfor. Konklusjon vi trenger alle som ønsker å bidra!

 

Tone J Coucheron

Partileder