Aktiviteter

Sjekk ut aktivitetskalenderen vår for å få en oversikt over alle våre arrangement!

Pensjonistpartiet i Bjørnafjorden

Pensjonistpartiet i Bjørnafjorden

Pensjonistpartiet Vestland har startet arbeid med å reise rundt i det nye Vestland fylke denne sommeren med formål å få på plass flere partilag. Bjørnafjorden Pensjonistparti er det første laget som kom på plass som en følge av satsingen. Det er valgt et interimsstyre med Karl Gustav Opsahl som leder. Bjørnafjorden kommune er den nye sammenslåtte kommunen som tidligere besto av bl.a. Os og Fusa kommune. I den nye kommunen bor det vel 25.000 innbyggere. Videre i sommer går turen til andre kommuner og mange kommuner i tidligere Sogn og Fjordane står for tur i neste omgang.

Les mer
Pensjon fra første krone

Pensjon fra første krone

Vi har fått et dramatisk mer urettferdig og usosialt pensjonssystem i Norge. Pensjon fra første krone vil være et første steg til å gjøre det mer rettferdig. Det er altså mange folk i dag som bidrar til samfunnet, som jobber, og som jobber uten å få pensjon for det.

Les mer
Storviltlinje i Solør/Innlandet

Storviltlinje i Solør/Innlandet

I debatten kom det frem mange gode momenter for å etablere et slikt utdanningstilbud i vår region. Det ble fremhevet at vedtaket er en «gledens dag» for Innlandet og hvor viktig skog og jakt er forankret i vårt fylke, spesielt i Solør.

Les mer