roald smiler bred

 

  Hvem i all verden skal få min stemme?
  Ja, det er nok et spørsmål mange av velgerne stiller  seg nå for tiden vedrørende kommende stortingsvalg.  Aldri før har en hatt så mange partier å velge mellom, her i Rogaland; 19 partier pluss en blank liste for dem som ikke synes noen av de nevnte 19 har et passende valgprogram for en!

Mediene gjør det heller ikke enklere, da de konsentrerer seg om de ni partiene som er på Stortinget i dag og putter de ti andre partiene, som ikke er representert på Stortinget under dekknavnet "Andre" (Alliansen, Demokratene i Norge, Helsepartiet, Kystpartiet, Liberalistene, Norges kommunistiske parti, Partiet De Kristne, Pensjonistpartiet, Piratpartiet og Verdipartiet).

Et stort antall velgere stemmer nok på det partiet som de har fått inn med "morsmelken", alternativt i det miljøet de omgås i. Det er nok et fåtall dessverre som har lest og satt seg inn i alternative valgprogrammer.

Jeg selv har alltid vært politisk interessert, men har aldri vært medlem av noen politisk parti før jeg som godt voksen meldte meg inn i PensjonistPartiet. Så etter noen få år endte jeg opp i Sandnes bystyre og var med i tre valgperioder, fra 2003 til 2015; en tøff og spennende tid. Første periode "på vippen" i flertallet, andre periode i opposisjon og tredje periode som en "sikring" i flertallet.

Mange hevder at å gi sin stemme til et av småpartiene er helt bortkastet, men se eksempelvis på dagens storting; H og FrP har vært helt avhengig av KrF og V, så her har det nok vært veldig mye "gi og ta" som per dags dato har foregått.

Vel dette er en kort ytring, sett fra mitt ståsted; Kom deg ut av "godstolen", ta et valg og bli for all del ikke en hjemmesitter.

Godt Valg!

Roald A. Lende
Leder Sandnes Pensjonistparti.

(Sakset fra Sandnesposten av 22.08.2017).

 

 

Postadresse

v/Liv Remman
Jærveien 249,
Postboks 3036,

4392 SANDNES

Besøksadresse

Bergelandsgata 39 B,

4012 STAVANGER

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Tone J. Coucheron

Besøksadresse
    

Snekkerstuvegen10,
2316 Hamar

Postadresse       

Snekkerstuvegen10,
2316 Hamar

Telefon                 

924 16 772

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook

Pensjonistpartiet

 

 

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

 ??

 

Møteplan 2018-19


Landstyremøter

Oktober 2019
 

  


Landsmøte

Mai 2020

 

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no