Einar Lonstad

 

Kjære Oslovelgere, ikke la dere lure av overbudspolitikk i forbindelse med årets valg.

Når valget er over vil også dere som velgere være glemt.

Oslo som landets hovedstad vil ved alle valg være en viktig arena. Det er her vi har vårt Storting, det er her de mest sentrale partiledere møtes til dyst i ulike valgdueller. Ikke minst vil media gjennom sine såkalte «torgmøter» foran Stortinget bli lagt merke til. Landets paradegate, Karl Johans gt. vil i valgperioden være et yndet sted for skuelystne Osloborgere og ikke minst turister fra de mange land som nettopp besøker Oslo også i denne tiden.Stortinget

Ved alle valg, vil det være en stor forskjell på liten og stor i partisammenheng ved disse valgene i Oslo. De store partiene, med en sterk støtte fra sine Stortingsgrupper, «flotter» seg med store valgboder, rikelig med valgmateriell, og ikke minst, det vi kaller «strøartikler» for store og små. Drops, sjokolade og ballonger i partifarger skal gjøre håpet om å hente en stemme også denne gangen.

Disse partiene stiller også rikelig opp med sine valgmedarbeidere. Flere bytter på, flere tar sine vakter. 15 – 20 valgmedarbeidere er ofte det grunnleggende. Tenk om vi hadde hatt det slik i Oslo Pensjonistparti. Dessverre – dessverre, vi er ikke så heldige, og har ikke vært det over flere valg. Valgboder, på det riktige fortauet, blir trukket ut fra Oslo bystyrets sammensetting og valgresultat ved siste valg. Vi som småpartier og ikke valgt inn i det styrende organ som bystyret er i Oslo, teller dessverre ikke, og blir forvist til hva jeg kaller for «dødens fortau», der ingen går.

Vårt valg i Oslo ut fra vår tilgjengelige ressurser vil foregå som i tidligere valgår, gjennom rikelige annonser i hovedstadens aviser, aviser som også vil være riksdekkende aviser.
Med andre ord, våre annonser fra Oslo Pensjonistparti vil også komme partiet sentralt til gode. Hver stemme vil telle, uansett hvor i landet den blir gitt.

Kjære Oslovelgere, ikke la dere lure av overbudspolitikk i forbindelse med årets valg. Når valget er over vil også dere som velgere være glemt.

Oslo Pensjonistparti går til valg på ærlighet ovenfor våre velgere:

  • Nei til eiendomsskatt i Oslo – som er en dobbeltbeskatning for våre innbyggere
  • Nei til økte bompengesatser og nei til flere bomstasjoner, Bilen som beskatningsobjekt kan ikke fortsette – en slik beskatning gjør hverdagen vanskeligere for alle i travel hverdag.
  • Sykehjemsplass i Oslo etter ønske og behov – ikke etter vurdering fra inntaksteam og byråkrater.
  • En gang for alle – Aker Sykehus må få sin plass i lokalmiljøet – Groruddalen krever nå sitt sykehus på plass.

Aker sykehus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En stemme til Pensjonistpartiet er også en stemme til et parti som tenker på deg!

 

Fylkesleder i Oslo Pensjonistparti

Einar Lonstad

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Besøksadresse    
Gjermundnes 50,

4865 Åmli

Postadresse          

Gjermundnes 50,

4865 Åmli

Telefon                 

971 86 581

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

12 og 13. januar 2018

Prinsens gate 3

13. april 2018

Thon Oslo Airport Hotell


Landstyremøte

 

 

14 april 2018

 

Thon Oslo Airport Hotell


Landsmøte

12-13 mai 2018

Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no