Helge Thomassen medium

Fylkesstyre og lokallagsledere 2017                                                              
                                                                                   
Fylkesstyre / lokallagsledere / verv                                                                    
                                                                       
Verv Navn Kommune Telefon         e-post                                                                     
Leder   Helge Thomassen Kongsvinger 99096511 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                                    
Politisk nestl. Rune Sørlie Åsnes 92667375 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                                             
Org.nestl Erling M Johansen Stange 90695627 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                            
Sekretær Liv S. Engom Kongsvinger 48113027 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                 
Kasserer Astrid Snare Kongsvinger 47389665 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                                                              
Daglig leder Erling M Johansen Stange 90695627 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                            
Styremedl Borgny I Nygaard Hamar 97127224 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                       
Styremedl Johanne Lillevik Hamar 92215165 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                                                
Styremedl Nils Øyan Tynset 90123471 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                                              
Styremedl Ragnar Rognhaug Sør-Odal 95782247 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                                                
Varamedl Anita  Baksetersveen Ringsaker 92233284 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                                                                          
Varamedl Leif K Nordstad Stange 41514993 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                     
Varamedl Viggo Angelsen Hamar 99274044 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                           
Varamedl John C Wold Våler 90202652 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                                                   
Varamedl Jan O Andersen Ringsaker 97702296 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                                 
                                                                       
Lokallagsledere    
Eirik Ross Kongsvinger 90963702 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Asbjørn Sletvold Ringsaker 90520176 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Viggo Angelsen Hamar 99274044 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tara Kristin Bale Sør-Odal 97613383 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Svein K Olsen Våler 97181130 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Vidar Westgård Tynset 90592497 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Rune Sørlie Grue 92667375 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Erling M Johansen Stange                    90695627 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tone Couchheron

Trysil                      92416772 tone.coucheron@online.no                

Svein Olav Tandberg Åsnes              90184396 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Høyres aller siste valgløfte til Hamars syke og eldre er å kutte 10 millioner i pleie- og omsorgsbudsjettet. Også Høyres seniorer har sagt at de støtter kuttforslaget. Partiet har heller ikke gitt løfter om videre sykehjemsbygging, noe som er tvingende nødvendig i Hamar før eldrebølgen når oss for fullt. Allerede i dag benyttes alt for mange korttidsplasser til ventetid for langtidspasienter. Dette kan ikke fortsette! Det er for øvrig flere andre partier som heller ikke har lovet sykehjemsbygging.
Hamars velgere i alle aldre! Situasjonen er virkelig alvorlig. Det er ikke så veldig lenge siden Høyres representanter i kommunestyret, godt støttet av BBL, også ville ta 4 millioner fra pleie- og omsorg for å gi til andre formål. Da var disse partiene i mindretall. Hva skjer hvis de får flertall? Tendensen er skremmende! Hvilken framtid venter de syke og eldre i Hamar hvis disse skal styre kommunen? Jeg er bekymret! Og den bekymringen legger jeg over på dere, kjære velgere!
Vi har mange syke barn og unge i Hamar, og innbyggere i alle aldre kan dessverre bli rammet av tung sykdom. Disse kan gå en uforutsigbar framtid i møte etter valget.
Pensjonistpartiet vil alltid være på plass for å verne de som har store utfordringer. Men vi trenger flere representanter i kommunestyret! Det greier vi ikke selv. Det kan bare du som velger avgjøre når du putter stemmeseddelen din i valgurnen!
Bli med og ta ansvar for framtida til Hamars syke og eldre! Stem Pensjonistpartiet!

Jan M. Oreld
Borgny Irene Nygaard
Hamar Pensjonistparti

Hedmark fylkes eldreråd er et rådgivende organ for fylkeskommunale, statlige og kommunale virksomheter. Rådet behandler saker på samfunnssektorer som berører eldres levevilkår. Øverste organ er Hedmark fylkes eldreråd som består av syv medlemmer som er valgt av fylkestinget. Rådet ledes av Olav Sande fra Engerdal. Alle kommuner i fylket har sitt eget eldreråd, totalt har Hedmark 23 eldreråd.
I arbeidet med ny forskrift til TT-ordningen (tilrettelagt transportordning for forflytningshemmede i Hedmark) var alle eldreråd i fylket naturlige høringsinstanser. De fleste ga innspill til en god sosial ordning de eldre er største bruker av.

Klikk på bildene for å laste ned hele programmet i pdf format. Eller klikk på Les mer for å se programmet her.

    ValgprogramFylket2015    ValgprogramFylket20158

Hedmark fylkesting gjennomførte nylig sitt møte i Finland. Den kanskje viktigste sak som ble behandlet var forslag til ny TT – forskrift. Forslaget baserte seg på 13 høringsuttalelser og fylkesrådets vurdering. Flere av de som hadde uttalt seg påpekte viktigheten av at største bruker, de eldre også burde bli representert i nemnda som en av fire medlemmer. TT- nemnda forvalter ordningen, brukerne er representert med to representanter som begge utpekes av Råd for likestilling for funksjonshemmede i Hedmark (RLF).

Hedmark-KILDEN5.jpgNone.medium 1Takk for at du tar deg tid til å kikke litt på hjemmesidene våre. Det er hyggelig at folk stikker innom. Vi setter spesielt stor pris på å bli kjent med nye mennesker som vil vite mer om oss. Ønsker du å bli medlem i partiet så bare ta kontakt. Vi har lokallag i Hamar, Kongsvinger, Stange, Sør-Odal, Åmot, Ringsaker, Åsnes, Våler og Eidskog. Dersom du bor i en kommune hvor vi ennå ikke har lokallag, kan du likevel bli medlem hos oss. Kanskje du kan tenke deg å bli med på å danne et lokallag der du bor?

Høyres helseminister Bent Høye foreslår rabattert pris på dobbeltrom på sykehjem. Forslaget sendes ut på høring denne måneden. Er dette den nye regjeringens måte å løse underdekningen av sykehjemsplasser på? Regjeringen tilbyr i et halvt år å dekke beløpet som kommunene taper på denne ordningen. Er dette en verdig løsning?

Løvlien skriver helt korrekt at "muligheten til privatliv, fortrolige samtaler med pårørende, sjølstendig valg av radioprogrammer og å føre en telefonsamtale i enerom" må det gis avkall på. Jeg vil også legge til at eget valg av TV-program vil bli en umulighet. Kanskje vil den man skal dele rom med absolutt ikke ha verken radio eller TV på?

Helseministeren og hans medarbeidere som sender ut dette forslaget kan ikke være godt nok orienterte om hvordan livet på sykehjem fortoner seg. - Borgny Nygaard

helge thomassen 5074962aAvisa Glåmdalen stlilte listetoppene i Hedmark 10 spørsmål. Som den ene av de to som greide kravet om å svare på 2 minutter var vår egen Helge Thomassen.

Ved å klikke på bildet kan du høre ham svare! 

 

vaaler2 237 originalLeser i Østlendingen at Aud Smedstad med flere er lei av klager på Omsorgssenteret. Det er jo aldri hyggelig med klager, men det må til når ikke ting fungerer godt. Det som er bra, går bare glatt videre.

Jeg vil her stille spørsmål til Smedstad med flere som er politikere og også ansatte ved VOS.

blattkort-200pxSom politiker får jeg mange tilbakemeldinger fra mennesker som får avslag på søknader om både TT- kort og HC- kort. Man fungerer gjerne som en slags "klagemur", og alle skal vite at det bare er hyggelig at de tar kontakt og særlig dersom man kan få være til hjelp.

"La oss ikke legge stein til byrden til de som er blitt hardt rammet av sykdom, smerter og funksjonshemming."

bompengerBompenger er noe "alle" er motstandere av. Men like fullt sier de at bompengeordningen må opprettholdes.

All respekt for handlingsregelen, men skal den hindre oss i å bedre vår infrastruktur?

 

Postadresse

Postboks 6,
Sentrum,
0101 OSLO

Besøksadresse

Prinsens gt. 3 A
OSLO

e-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

Kontakt leder:

Besøksadresse    
Gjermundnes 50,

4865 Åmli

Postadresse          

Gjermundnes 50,

4865 Åmli

Telefon                 

971 86 581

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

 

Facebook
Du finner link til vår nye
Facebookside nedenfor

 

 

Møter

Neste HS møte

12 og 13. januar 2018

Prinsens gate 3

13. april 2018

Thon Oslo Airport Hotell


Landstyremøte

 

 

14 april 2018

 

Thon Oslo Airport Hotell


Landsmøte

12-13 mai 2018

Thon Oslo Airport Hotell

 

Facebook


Webansvarlig: Gjert-Are Valberg - Telefon: 994 12 095 - E-post: gjert-av@online.no